Skip to main content

Basha me bizneset në Kombinat: Edi Rama përgjegjës për shtimin e varfërisë dhe të njerëzve që blejnë me lista. Plani ynë i jep fund Shqipërisë që punon për 5 oligarkë

Të Tjera