Skip to main content

Fluks turistësh edhe gjatë këtij muaji – Ja sa shtetas kanë hyrë dhe kanë dalë nga Shqipëria gjatë Gushtit? Refuzohet azili drejt BE për 39 persona (VIDEO)

Të Tjera