Skip to main content

(FOTO-VIDEO)Si janë festuar 20, 25, 50 dhe 70 vjetori i Pavarësisë! Pamjet e ceremonive nga rivarrimi i Ismail Qemalit te inaugurimi i Muzeut të Krujës

Të Tjera