Skip to main content

FOTOT-Gjiknuri: Rruga Tiranë-Elbasan, brenda pranverës e hapur me të gjitha parametrat! Të zhbllokuar edhe bypass-i i Fierit dhe ai i Vlorës  

Të Tjera