Skip to main content

Historiku i taksës së pronës në Shqipëri-Si tatoheshin banesat dhe trojet para vitit ’45! Si u detyrua qeveria në vitin 1931 të diferenconte ndërtesat për banim nga ato për biznes

Të Tjera