Kosova merr grant 38.5 mln euro nga BE linjën hekurudhore që e lidh me rrjetin europian

Bashkimi Europian do t’i mundësojë Kosovës 38.5 milionë euro për projektin e modernizimit të hekurudhave. Fondet do të jepen në formën e një granti nën kornizën e Investimeve në Ballkanin Perëndimor. Marrëveshja e grantit u nënshkruar sot në Prishtinë në praninë e Ministrit të Financave Bedri Hamza dhe një sërë zyrtarësh të BE. Projekti do të përmirësojë lidhjet mes rrjetit … Vazhdoni me leximin e Kosova merr grant 38.5 mln euro nga BE linjën hekurudhore që e lidh me rrjetin europian