Skip to main content

Kush i zotëronte pronat në Shqipëri në 1913 dhe si rregulloheshin marrëdhëniet mes bejlerëve e bujqve, kontratat e taksat? Raporti i 7 profesorëve të huaj (pjesa e dytë)

Të Tjera