Mjalti shqiptar do të shitet në Kinë – Çuçi: Javën tjetër nënshkruhet marrëveshja

Ministri i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Bledi Çuçi ka deklaruar se javën e ardhshme do të nënshkruhet me qeverinë kineze protokolli që i hap rrugë eksportit të mjaltit nga Shqipëria. Gjatë vizitës së tij tek bletërritësit në Zadrimë të Lezhës ai u shpreh se: “Bletaria është një nga sektorët më të rëndësishëm. Për sa i përket subvencionit, e reja e … Vazhdoni me leximin e Mjalti shqiptar do të shitet në Kinë – Çuçi: Javën tjetër nënshkruhet marrëveshja