Skip to main content

Pastrimi i rrugëve nga tabelat, drejt përfundimit aksioni në “Tiranë – Durrës” dhe “Shkozet – Plepa”, Qendro: Kush shkel Kodin Rrugor, ndjekje penale

Të Tjera