Shpallet tenderi/ Si pritet të duket stadiumi i Gjirokastrës pas rikualifikimit?

Bashkia Gjirokastër ka shpallur një tender me fond 26.6 milionë lekë për rikualifikimin urban të hapësirave rreth stadiumit. Sipas dokumentacionit bashkangjitur tenderit, punimet përfshijnë punime prishje dhe ndërtimi, ndërtim trotuari dhe kangjella, restaurim fasadash, si dhe ndriçimin e zonës. Tenderi i shpallur në Agjencinë e Prokurimit Publik do të qëndrojë i hapur deri më 8 mars, me një afat 10 … Vazhdoni me leximin e Shpallet tenderi/ Si pritet të duket stadiumi i Gjirokastrës pas rikualifikimit?