Skip to main content

Shqipëria zgjidhet në Këshillin e Sigurimit të Kombeve të Bashkuara – Brazili, Gaboni, Gana dhe Emiratet e Bashkuara Arabe bëhen pjesë gjithashtu

Të Tjera