Skip to main content

Si ishin patentat shqiptare në 1925 (FOTO)! Për një “Leje Chauffeuri” duhej të kishe mbushur 21 vjeç, të kishe dëshmi penaliteti të pastër dhe të mos ishe gjaknxehtë  

Të Tjera