Skanimi i HEC-eve, zbardhen kontratat – Shteti shqiptar paguan dëmet në rast të prishjes së njëanshme

Prishja e kontratave koncesionare nga ana e Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë për ndërtimin e hidrocentraleve mund të përkthehet në një faturë të lartë financiare për buxhetin e shtetit. Pas njoftimit të bërë nga ministrja, Belinda Balluku për skanimin e të gjitha kontratave koncesionare, me qëllim përcaktimin e vijueshmërisë së tyre, kanë reaguar koncesionarët. Ata kanë vënë në dispozicion të … Vazhdoni me leximin e Skanimi i HEC-eve, zbardhen kontratat – Shteti shqiptar paguan dëmet në rast të prishjes së njëanshme