Tërmeti, Zvicra jep 1.3 mln eurot e para, Ahmetaj: Granti do të ndahet për bashkitë Shijak dhe Kurbin

Finalizohet dhënia e pjesës së parë të grantit nga shteti zviceran në masën 1.3 milion euro  nga  9 mln euro në total, për rindërtimin pas tërmetit të 26 nëntorit, kryesisht në dy bashki në Shijak dhe Kurbinin. Pas nënshkrimit të marrëveshjes ndërmjet ministrit për rindërtimin Arben Ahmetaj dhe  ambasadorit zviceran Adrian Maitre, Ahmetaj u shpreh se nga ky grant mbi … Vazhdoni me leximin e Tërmeti, Zvicra jep 1.3 mln eurot e para, Ahmetaj: Granti do të ndahet për bashkitë Shijak dhe Kurbin