Skip to main content
ProduktiNjesiaÇmimi/LekPaketimiOrigjina
Ananaskg250Arkë 5 KgGreqi
Arrakg300Thes 10KgPeshkopi
Avokadokg550Arkë 4 KgGreqi
Bananekg150Arkë 10 KgEkuador
Brokolikg170Divjakë
Dardhëkg220Arkë 10 KgGreqi
Domatekg180Arkë 10 KgDivjake
Fasule e bardhëkg210Thes 10 KgEgjipt
Fasule e bardhëkg240Thes 10 KgKorçë
Fasule e kuqekg200Thes 10 KgEgjipt
Fasule e kuqekg250Thes 10 KgKorçë
Hudhra e thatëkg400ThesKinë
Hudhra e thatëkg300ThesTiranë
Hurmakg50Tiranë
Karotëkg50ThesDivjakë
Kërpudhëkg230ArkëGreqi
Koperkg280TufëTiranë
Kungullkg50Divjake
Kungullkg80Turqi
Kivikg150Arkë 10 KgGreqi
Lakër e bardhëkg20Divjakë
Lakër e kuqekg40Divjakë
Lulelakërkg150Greqi
Limonkg160Arkë 10 KgLushnje
Majdanozkg300TufëTiranë
Mollëkg60Arkë 15 KgKorçë
Mangokg450Arkë 4 KgGreqi
Patatekg42Thes 20 KgKorçë-Kukës
Patëllxhankg170Greqi
Panxhar i kuqkg150Arkë 10 KgGreqi
Portokallekg130Arkë 15 KgGreqi
Praskg20TufëLushnje
Qepë e thatëkg42VargKorçë
Qepe e njomekg60Tiranë
Qitrokg150Arkë 15 KgGreqi
Rrushi bardhëkg500Greqi
Rrepë e kuqekg350Arkë 6 KgLushnje
Sallatëkg30ThesTiranë
Selinokg230Greqi
Spinaqkg20TufëTiranë
Spec jeshilkg150Arkë 5 KgLushnje
Spec jeshilkg150Arkë 5 KgGreqi
Shegëkg450Greqi
Trangullkg50Turqi
Ullinjkg180Fuçi plastike 25 KgBerat
Vezëcopë13ArkëTiranë-Durrës
Vezë fshaticopë20ArkëTiranë

TREGU AGROUSHQIMOR I TIRANËS

Furnizimi i magazinave kryhet çdo ditë nga ora 09.00 deri në 04.00. Furnizimi i fushës: (hyrja e furgonave dhe kamionave deri në 8 ml) fillon nga ora 20.00 deri në orën 03.30 të mëngjesit, pas kësaj ore nuk lejohet hyrja e furgonave dhe kamionëve në fushë. Furnizimi Objektit G: (Mallrat e prodhuesve lokalë të njësisë administrative Tiranë) fillon në orën 23.00 deri në orën 04.00 të mëngjesit. Magazinat dhe furgonat hapin aktivitetin e tyre ditor të shitjes se produkteve agroushqimore rreth orës 02.00 të mëngjesit dhe mbyllen sipas punës që ka çdo magazine ose subjekt në fushe, por jo më vonë se ora 15.00 -16.00. Shitja e mallrave të fshatarëve në objektin G fillon pas orës 02.00 dhe mbaron në orën 11.00 të çdo dite. Blerësit nga Tirana dhe njësi të tjera të vendit futen në treg prej orës 01.00 të mëngjesit deri në orën 16.00 të çdo dite.

ADRESA

Autostrada TR-DR, Km 1, Rruga Dytësore, Kashar, Tiranë.

Të dhëna

Objekti i aktivitetit: Dhënie me qera të ambienteve për tregtim. Magazina dhe vende me qëllim tregtimin e produkteve bujqësore kryesisht fruta-perime.

Shoqëri aksionare: 100% private
Viti i ndërtimit: 2012
Produktet që tregtohen: fruta, perime
Sipërfaqja: Tregu zhvillon veprimtarinë funksionale të tij në një sipërfaqe prej 48.750 m2, nga këto rreth 17.000 m2 magazina tregtimi te mbuluara duke i lënë vend në hapësirën jashtë, tregtimit me shumicë dhe pakicë të produkteve nga krahina të ndryshme të Shqipërisë si edhe produkteve të fermerëve vendorë të njësisë administrative të Tiranës.

Parking: Hapësirë për qarkullimin, qendrimin dhe parkimin e mjeteve të transportit për klientët e ditës si edhe parkim i rezervuar për subjektet e kontraktuar në ambientet e brendshme të tregut.

Zyra administrate

ProduktiNjesiÇmimi/lek Paketimi Origjina e Produktit
ArraKg700/800ThesVendi
QershiKg80/150Arka 10 kgImporti
DomateKg10/20/30 Arka 20 kgVendi
FasuleKg120/130Thes 20 kgVendi
KumbullaKg20/30Thes 20 kgVendi
HudhraKg70/80Arka 10kgVendi
LuleshtrydheKg60/70Arka 5kgVendi
KarrotaKg30/40Thes 20 kgVendi
KungullKg10/20/30Arka 20 kgVendi
Laker e bardheKg20/25Thes 20 kgVendi
Laker e kuqeKg30/40Thes 20 kgVendi
LulelakerKg40/50Thes 10 kgVendi
LimonaKg160/180Arka 20 kgVendi
BizeleKg30/40Arka 15 kgVendi
MolleKg30/50/70Arka 25 kgVendi
BajameKg250Arka 20 kgVendi
BananeKg180/200Arka 20 kgImporti
PjeperKg30/50Arka 10kgVendi
AnanasKg250Arka 10 kgImporti
SpinaqKg20/30Thase 20kgVendi
PatellxhanKg30/30Arka 10 kgImporti
QepeKg30/40Thes 10 kgVendi
Spec jeshilKg20/30Arka 10 kgVendi
Spec I kuqKg50/60Arka 10 kgImporti
PortokalleKg50/60Arka15 kgVendi
BamjeKg200/300Arka 5 kgVendi
Sallate jeshileKg60/70Thes 5 kgVendi
TrangullKg20/30Arka 10 kgImporti
RrushKg300Arka 5 kgImporti
BrokoliKg50/60Thes 10 kgVendi
PatateKg30/35Thes 15 kgVendi
KajsiKg30/50Tufa 10 kgVendi
FiqKg100/150Arka 5 kgVendi
Kivikg160/180Arka 8 kgVendi
Qepe e njomeKg40/50Thes 12 kgVendi
Panxharkg40/50Arka 10 kgVendi

TREGU I SHITJES ME SHUMICË LUSHNJE

Zhvillon veprimtarinë e tij pa ndërprerje në të gjithë ditët e javës. Furnizimi i magazinave kryhet çdo ditë. Hyrja e tregtarëve dhe fermerëve  fillon në orën 11:00 ndërsa shitblerja në orën 14:00.

ADRESA

Lagj. 18 Tetori, rruga “Neim Kuçi” Lushnje.

Të dhëna

Objekti i aktivitetit: Dhënie me qera të ambienteve për tregtim. Magazina dhe vende me qëllim tregtimin e produkteve bujqësore kryesisht fruta-perime.

Shoqëria aksionare: 100% e aksioneve Këshilli Bashkiak Lushnje

Kapitali: 12.000.000,00
Numri i aksioneve: 12.000,00
Viti i ndërtimit: 2003, donacion nga Banka Botërore
Produktet që tregtohen: fruta, perime
Sipërfaqja: 35.000m2
Hapësira parkimi: 10.000m2
4 kapanonë të mbuluar me 80 vende tregtimi
14 magazina tregtimi
1 fast-food, lokal
Zyrat e administratës
Strukturë administrative e përbërë prej 37 punonjësish
Këshilli Mbikëqyrës 7 anëtarë

NrProduktiCmimi per Kg
1Domate30 Lek/kg
2Kastravec15 Lek/kg
3Spec jeshil/ i kuq40 Lek/kg
4Lule laker50 Lek/kg
5Brokoli60 Lek/kg
6Qepe e kuqe 40 Lek/kg
7Qepe e bardhe30 Lek/kg
8Qepe e njome50 Lek/kg
9Hudhra te njoma70 Lek/kg
10Ullinj200 Lek/kg
11Patate30 Lek/kg
12Patellxhan30 Lek/kg
13Kunguj te njome40 Lek/kg
14Bizele70 Lek/kg
15Laker30 Lek/kg
16Karrota50 Lek/kg
17Sallate 20 Lek/kg
18Spinaq40 Lek/kg
19Pazia40 Lek/kg
20Bishtaja40 Lek/kg
21Pomodorini60 Lek/kg
22Fasule e bardhe150 Lek/kg
23Portokall100 Lek/kg
24Qershi130 Lek/kg
25Molle jeshile120 Lek/kg
26Molle e kuqe100 Lek/kg
27Molle e verdhe100 Lek/kg
28Kumbulla50 Lek/kg
29Banane160 Lek/kg
30Rrush250 Lek/kg
31Dardhe40 Lek/kg
32Kivi170 Lek/kg
33Limon200 Lek/kg
34Ftonj200 Lek/kg
35Pjeper30 Lek/kg
36Shalqi30 Lek/kg
37Bajame200 Lek/kg
38Luleshtrydhe100 Lek/kg
39Pjeshka40 Lek/kg
40Arra450 Lek/kg
41Zerdeli50 Lek/kg
42Fik150 Lek/kg
43Nektarina50 Lek/kg

TREGU I SHITJES ME SHUMICË SHKODËR

Zhvillon veprimtarinë e tij pa ndërprerje në të gjithë ditët e javës. Furnizimi i magazinave kryhet çdo ditë

ADRESA

Dobrac, Rr. Shkoder-Hani Hotit, Shkoder

Të dhëna

Objekti i aktivitetit: Dhënie me qera të ambienteve për tregtim

Shoqëri Aksionare: Ministria e Zhvillimit Ekonomik 67,21% / Bashkia Shkodër 32,78 %

Kapitali: 151.002.000,00 lek
Numri i aksioneve: 151.002,00
Viti i ndërtimit: 2004
Produktet që tregtohen: fruta, perime
Sipërfaqja: 33 000 m 2
Qarkullimi: 14 700 ton
Hapësira e parkimit: 4 000 m 2
22 magazina
64 pika për shitjet ditore
1 zyrë/bankë
1 Fast-food, lokal
1 qendër mjekësore

Zhvillime nga Tregjet Bujqësore

STATISTIKAT E IMPORT/EXPORT TË PRODUKTEVE BUJQËSORE

PRODUKTET E IMPORTUARA TETOR-NËNTOR-DHJETOR 2016
ProduktiNjësia MatëseSasiaVlera/mln lekë
DomateTon22114
QepëTon1852107
PortokalleTon1884106
MollëTon60653
RrushTon2301185
KiviTon37830
IMPORTI I PRODUKTEVE BUJQËSORE 2016/MLN LEKË
PeriudhaVitiVlera/Mln Lekë
Tremujori 120166727
Tremujori 220167045
Tremujori 320166699
Tremujori 420166709
INDEKSI I ÇMIMEVE TË KONSUMIT PËR PRODUKTET BUJQËSORE 2016
Fruta
PeriudhaVitiIÇKDif. Tremujori paraardhës
Tremujori 12016114.315.6
Tremujori 22016124.819.2
Tremujori 32016118.5-5.1
Tremujori 42016106.3-10.3
Perime
PeriudhaVitiIÇKDif. Tremujori paraardhës
Tremujori 12016127.532.4
Tremujori 22016105.6-17.1
Tremujori 32016101-4.4
Tremujori 42016106.25.1
Burimi: INSTAT