Skip to main content

Vendimi i fundit/Akti Normativ i qeverisë: Makinat do të lejohen dy herë në ditë, deri në 8 të mëngjesit dhe në 16:00-17:00. Vetëm vajtje-ardhje në punë

Të Tjera