Civici: Rruga drejt BE kalon së pari nga integrimi dhe zhvillimi i rajonit të Ballkanit

Rektori i Universitetit Europian të Tiranës, Adrian Civici u shpreh gjatë fjalës së tij në “Tirana Economic Forum” se ky është momenti më i mirë për Shqipërinë që të jetë aktive në rrugën drejt zhvillimit ekonomik. “Është momenti më i mirë që edhe Shqipëria në bashkëpunim të ngushtë me partnerët e saj të të gjitha fushave ekonomike dhe financiare nga … Vazhdoni me leximin e Civici: Rruga drejt BE kalon së pari nga integrimi dhe zhvillimi i rajonit të Ballkanit