Skip to main content

Çudirat me pagat në Shqipëri/ Kukësi dhe Dibra me paga më të larta se Durrësi dhe Fieri, por me peshë në ekonomi gati 5 herë më të ulët. Informaliteti, “shtrembëron” shifrat!

Të Tjera