Detajet/ Si do të funksionojë linja e garancisë shtetërore 11 miliardë lekë për bizneset e mëdha! Si ndahet mes 12 bankave

Vendimi i qeverisë për krijimin e linjës së garancisë shtetërore është publikuar në Fletoren Zyrtare dhe ka marrë tashmë fuqi ligjore. Vendimi përcakton se linja e garancisë është në vlerën 11 miliardë lekë dhe bankat tregtare aktive në vend janë pjesë e skemës së garancisë që do të mundësojë huadhënien për të përballuar pagat e tregtarëve ose të shoqërive tregtare, … Vazhdoni me leximin e Detajet/ Si do të funksionojë linja e garancisë shtetërore 11 miliardë lekë për bizneset e mëdha! Si ndahet mes 12 bankave