“Festojmë solidaritetin”, “Credins Bank”, mbi 10 mln lekë kontribut për 2016-ën

Kompani të ndryshme, biznese në sektorin publik dhe privat si edhe përfaqësues të shoqërisë civile shpalosën këtë të premte perspektivat e tyre lidhur me kontributin për shoqërinë. Në një prononcim për “SCAN” drejtoresha e Departamentit të Marketingut të Credins Bank, Lauresha Basha tha se Credins  ka dhënë dhe vazhdon të japë kontributin e saj përmes aktiviteteve të ndryshme. Basha bëri … Vazhdoni me leximin e “Festojmë solidaritetin”, “Credins Bank”, mbi 10 mln lekë kontribut për 2016-ën