FOTOT/ “Mahnit” kampusi i ri prej 5 miliardë USD – Projekti “madhështor” i rrethuar me panele diellore, tërheq mijëra vizitorë

Është dashur një kohë e gjatë që kampusi prej 5 miliardë USD të përfundonte së nderuari dhe tashmë është gati për publikun. I ngjashëm me një anije kozmike, kampusi i “Apple” filloi të ftojë njerëzit në qendrën e re të vizitorëve në “Apple Park” në Kaliforni të SHBA, hapësira e vetme e ndërtesës e hapur për publikun, e cila ofron … Vazhdoni me leximin e FOTOT/ “Mahnit” kampusi i ri prej 5 miliardë USD – Projekti “madhështor” i rrethuar me panele diellore, tërheq mijëra vizitorë