Skip to main content

Guvernatori Sejko në Samitin Vjetor të Vendeve të Rajonit të mbajtur në Mal i Zi! Diskutohet tema “Stabiliteti financiar dhe monetar në rajon në një mjedis me rritje të ngadalësuar në eurozonë”

Të Tjera