Skip to main content

Historia e panjohur e koncesionit të parë dhe të vetëm të hashashit në Shqipërinë e 1931! Kush ishte përfituesi, ku u kultivua dhe pse autoritetet e anuluan pas pak muajsh

Të Tjera