Kryeministri propozon formulën për tarifat e studentëve: Ulje më shumë se 50% ose edhe zerim për kategori të caktuara!

Në komunikimin për mediat lidhur me protestën studentore dhe kërkesën për uljen e tarifave të shkollimit në universitet, kryeministri Edi Rama ka bërë publike një formulë zgjidhje që parashikon ulje me shumë se 50 % të saj, por për kategori të caktuara. “Tarifat patjetër jam gati t’i rishikojmë. Po jo tarifat po ndihmën e qeverisë dhe shtetit për ju në … Vazhdoni me leximin e Kryeministri propozon formulën për tarifat e studentëve: Ulje më shumë se 50% ose edhe zerim për kategori të caktuara!