Skip to main content

Kur dhe kush është ‘xhaxhai’ që e ‘pagëzoi’ sheshin e kryeqytetit me emrin “Skënderbej”? Gazetari: Ne prisnim shtatore dhe na doli Shatërvan!

Të Tjera