Skip to main content

Mosha mesatare e kandidatëve sipas partive. “PD” dhe “PS”, më të plakurat, “Thurje” dhe “LN” vijnë me rekorde, një 17 vjeçar dhe një 80 vjeçare nën të njëjtën sigël

Të Tjera