Nafta sot, 16 Mars 2017 – Zhvillimet në tregjet globale dhe tregun lokal

Rritja e çmimeve të naftës në tregjet ndërkombëtare gjatë sesionit të së Mërkurës është reflektuar edhe në tregun vendas. Gjatë sesionit të sotëm, nafta me shumicë në dy portet e vendit shitet me 140.40 lekë për litër, në rritje me 0.37% në krahasim me sesionin e kaluar. Çmimi i pasqyruar është aktual dhe i referohet vetëm ditës së sotme. Luhatjet … Vazhdoni me leximin e Nafta sot, 16 Mars 2017 – Zhvillimet në tregjet globale dhe tregun lokal