Ndryshon përllogaritja e ndihmës ekonomike, ja sa para do të marrin familjet dhe individët pas 15 majit

Ministria e Mirëqënies Sociale ka miratuar një udhëzim të ri që parashikon ndryshimin e masës së ndihmës ekonomike për familjarët dhe individët. Përllogaritja e re do të bëhet sipas sistemit të pikëzimit e masa nuk mund të jetë më e lartë se 8 mijë lekë në muaj. Vendimi që tashmë ka hyrë në fuqi i shtrin efektet nga data 15 … Vazhdoni me leximin e Ndryshon përllogaritja e ndihmës ekonomike, ja sa para do të marrin familjet dhe individët pas 15 majit