Skip to main content

“Nga fotoja me Angela Merkel te punësimi në institucionet gjermane”- Kush është shqiptari që promovoi punën në “Bundestag-un gjerman” dhe falenderimet i shprehu në gjuhën shqipe!!!

Të Tjera