Pas KLP, gati dhe KLGJ/Gjonaj: Lëmë pas të shkuarën. Ambasada SHBA:  Disa prej jush kanë frikë!

  Një ditë pas ngritjes së Këshillit të Lartë të Prokurorisë, rreth 340 gjyqtarë kanë votuar për përzgjedhjen e 6 anëtarëve të KLGJ-së.  Përpara nisjes së votimit, gjyqtarët janë përshëndetur nga Kreu i Gjykatës së Lartë Xhezair Zaganjori,  i cili tha se komuniteti i tyre numëron shumë pjesëtarë të përgjegjshëm ndërkohë që është anatemuar përmes shumë akuzave, por është vënë … Vazhdoni me leximin e Pas KLP, gati dhe KLGJ/Gjonaj: Lëmë pas të shkuarën. Ambasada SHBA:  Disa prej jush kanë frikë!