Pasuritë e sekuestruara, Kala: Ja çfarë po ndryshon/ Flet drejtori i Agjencisë së Administrimit të Pasurive të Sekuestruara dhe të Konfiskuara

Çfarë pritet të ndryshojë në punën e Agjencisë së Administrimit të Pasurive të Sekuestruara dhe të Konfiskuara, pas ndryshimeve themelore në ligjin organik të saj? Drejtori i kësaj Agjencie, Artur Kala, tregon gjatë një interviste ekskluzive për “SCAN Magazine” çfarë synohet përmes ndryshimeve të reja ligjore, si do të administrohen provat e reja si risi e gjithë procesit, dhe si … Vazhdoni me leximin e Pasuritë e sekuestruara, Kala: Ja çfarë po ndryshon/ Flet drejtori i Agjencisë së Administrimit të Pasurive të Sekuestruara dhe të Konfiskuara