Skip to main content

Përplasjet në Kukës, reagon ministri i Brendshëm Xhafaj: Policia e Shtetit do të japë përgjigjen e duhur ndaj nxitësve dhe ushtruesve të dhunës (VIDEO)

Të Tjera