Rritet renta minerare? – Drafti i Kryeministrisë: Bashkive do u transferohet 50%, nga 5% që është

Renta minerare që u transferohet Njësive të Qeverisjes Vendore ku ushtrojnë aktivitetin kompanitë e industrisë nxjerrëse do të rritet nga 5% që është aktualisht, në 50%. Ky është një prej varianteve të draft-Strategjisë Kombëtare për zonat me pasuri natyrore, i cili aktualisht po diskutohet në kryeministri.  Burime pranë Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë, thanë për TV SCAN se ende nuk … Vazhdoni me leximin e Rritet renta minerare? – Drafti i Kryeministrisë: Bashkive do u transferohet 50%, nga 5% që është