Skip to main content

Sekretari i Shtetit të SHBA-së uron 109 vjetorin e Pavarësisë së Shqipërisë – Blinken: ‘Krenarë të quajmë Shqipërinë një shtet mik, aleat dhe partner’

Të Tjera