Shqipëria nis blerjen mbrapsht të eurobondit të 2015 – Ja shuma që do blihet dhe detajet e propozimit

Ditën e hënë, Shqipëria u listua zyrtarisht në tregjet ndërkombëtare të kapitalit për operacionin e blerjes mbrapsht (buy-back) të Eurobondit të lëshuar në vitin 2015. Sipas dokumenteve të Bursës së Londrës, të zbardhura nga SCAN, qeveria synon të blejë një shumë maksimale prej 200 milionë eurosh, me një ofertë prej 109.75% të vlerës së principalit që maturohet në vitin 2020. … Vazhdoni me leximin e Shqipëria nis blerjen mbrapsht të eurobondit të 2015 – Ja shuma që do blihet dhe detajet e propozimit