Skip to main content

Si iu kërkua industrialistit të famshëm amerikan Harry Sinclair të bëhej mbreti i Shqipërisë! Debati i 1923 në “New York Times” dhe replika e Konicës: Mbretërit lindin, nuk bëhen

Të Tjera