Skip to main content

Siguria ushqimore, AKU kryen 2998 inspektime: Paralajmërime për 928 subjekte, gjoba dhe ndërprerje aktiviteti për 28 të tjera. Nis aksioni për monitorimin e Fast-Food-ve në shkolla

Të Tjera