Skip to main content

Skema unike e Shqipërisë para ’90/ Si funksiononin “dyqanet speciale’ për thithjen e arit dhe valutës së huaj! Ndalimi i pakove postare nga emigrantët për të shtuar dollarët

Të Tjera