Skip to main content

SPAK, 3 milionë dollarë paga. Por, sa pak konfiskime! – Për vitin 2021 u bllokuan 4 apartamente, 1 hotel, 2 lokale, 1 pulari dhe një sipërfaqe tokë

Të Tjera