Thellohet “gropa” në buxhet – Deputetët kërkojnë heqjen e rentës minerare për bakrin dhe kromin

Gropa në buxhetin e shtetit duket se do të thellohet vitin që vjen për shkak të ardhurave të munguara nga taksa e rentës minerare. Në prag të zgjedhjeve të 25 prillit, Komisioni i Veprimtarive Prodhuese ka propozuar heqjen e kësaj takse për të gjithë grupin e mineraleve metalore, ku përfshihet kromi dhe bakri.  Deputetët e argumentuan propozimin e  tyre me … Vazhdoni me leximin e Thellohet “gropa” në buxhet – Deputetët kërkojnë heqjen e rentës minerare për bakrin dhe kromin