Skip to main content
ProduktiNjesiaÇmimi/LekPaketimiOrigjina
Ananaskg250Arkë 5 KgGreqi
Arrakg300Thes 10KgPeshkopi
Avokadokg550Arkë 4 KgGreqi
Bananekg150Arkë 10 KgEkuador
Brokolikg170Divjakë
Dardhëkg220Arkë 10 KgGreqi
Domatekg180Arkë 10 KgDivjake
Fasule e bardhëkg210Thes 10 KgEgjipt
Fasule e bardhëkg240Thes 10 KgKorçë
Fasule e kuqekg200Thes 10 KgEgjipt
Fasule e kuqekg250Thes 10 KgKorçë
Hudhra e thatëkg400ThesKinë
Hudhra e thatëkg300ThesTiranë
Hurmakg50Tiranë
Karotëkg50ThesDivjakë
Kërpudhëkg230ArkëGreqi
Koperkg280TufëTiranë
Kungullkg50Divjake
Kungullkg80Turqi
Kivikg150Arkë 10 KgGreqi
Lakër e bardhëkg20Divjakë
Lakër e kuqekg40Divjakë
Lulelakërkg150Greqi
Limonkg160Arkë 10 KgLushnje
Majdanozkg300TufëTiranë
Mollëkg60Arkë 15 KgKorçë
Mangokg450Arkë 4 KgGreqi
Patatekg42Thes 20 KgKorçë-Kukës
Patëllxhankg170Greqi
Panxhar i kuqkg150Arkë 10 KgGreqi
Portokallekg130Arkë 15 KgGreqi
Praskg20TufëLushnje
Qepë e thatëkg42VargKorçë
Qepe e njomekg60Tiranë
Qitrokg150Arkë 15 KgGreqi
Rrushi bardhëkg500Greqi
Rrepë e kuqekg350Arkë 6 KgLushnje
Sallatëkg30ThesTiranë
Selinokg230Greqi
Spinaqkg20TufëTiranë
Spec jeshilkg150Arkë 5 KgLushnje
Spec jeshilkg150Arkë 5 KgGreqi
Shegëkg450Greqi
Trangullkg50Turqi
Ullinjkg180Fuçi plastike 25 KgBerat
Vezëcopë13ArkëTiranë-Durrës
Vezë fshaticopë20ArkëTiranë

TREGU AGROUSHQIMOR I TIRANËS

Furnizimi i magazinave kryhet çdo ditë nga ora 09.00 deri në 04.00. Furnizimi i fushës: (hyrja e furgonave dhe kamionave deri në 8 ml) fillon nga ora 20.00 deri në orën 03.30 të mëngjesit, pas kësaj ore nuk lejohet hyrja e furgonave dhe kamionëve në fushë. Furnizimi Objektit G: (Mallrat e prodhuesve lokalë të njësisë administrative Tiranë) fillon në orën 23.00 deri në orën 04.00 të mëngjesit. Magazinat dhe furgonat hapin aktivitetin e tyre ditor të shitjes se produkteve agroushqimore rreth orës 02.00 të mëngjesit dhe mbyllen sipas punës që ka çdo magazine ose subjekt në fushe, por jo më vonë se ora 15.00 -16.00. Shitja e mallrave të fshatarëve në objektin G fillon pas orës 02.00 dhe mbaron në orën 11.00 të çdo dite. Blerësit nga Tirana dhe njësi të tjera të vendit futen në treg prej orës 01.00 të mëngjesit deri në orën 16.00 të çdo dite.

ADRESA

Autostrada TR-DR, Km 1, Rruga Dytësore, Kashar, Tiranë.

Të dhëna

Objekti i aktivitetit: Dhënie me qera të ambienteve për tregtim. Magazina dhe vende me qëllim tregtimin e produkteve bujqësore kryesisht fruta-perime.

Shoqëri aksionare: 100% private
Viti i ndërtimit: 2012
Produktet që tregtohen: fruta, perime
Sipërfaqja: Tregu zhvillon veprimtarinë funksionale të tij në një sipërfaqe prej 48.750 m2, nga këto rreth 17.000 m2 magazina tregtimi te mbuluara duke i lënë vend në hapësirën jashtë, tregtimit me shumicë dhe pakicë të produkteve nga krahina të ndryshme të Shqipërisë si edhe produkteve të fermerëve vendorë të njësisë administrative të Tiranës.

Parking: Hapësirë për qarkullimin, qendrimin dhe parkimin e mjeteve të transportit për klientët e ditës si edhe parkim i rezervuar për subjektet e kontraktuar në ambientet e brendshme të tregut.

Zyra administrate

ProduktiNjesiÇmimi/lek Paketimi Origjina e Produktit
ArraKg600/800ThesVendi
DomateKg10/20/30 Arka 20 kgVendi
FasuleKg180/200Thes 20 kgVendi
KumbullaKg30/50Thes 20 kgVendi
HudhraKg100/120Arka 10kgVendi
KarrotaKg20/40Thes 20 kgVendi
KungullKg10/20/30Arka 20 kgVendi
Laker e bardheKg20/25Thes 20 kgVendi
Laker e kuqeKg20/30Thes 20 kgVendi
LulelakerKg40/50Thes 10 kgVendi
LimonaKg150/180Arka 20 kgVendi
MolleKg20/30/60Arka 25 kgVendi
BajameKg250Arka 20 kgVendi
BananeKg180/200Arka 20 kgImporti
PjeperKg20/30Arka 10kgVendi
AnanasKg250Arka 10 kgImporti
PatellxhanKg40/60Arka 10 kgImporti
QepeKg30/35Thes 10 kgVendi
Spec jeshilKg20/30Arka 10 kgVendi
Spec I kuqKg30/40Arka 10 kgImporti
PortokalleKg60Arka15 kgVendi
BamjeKg50/60Arka 5 kgVendi
Sallate jeshileKg60/80Thes 5 kgVendi
TrangullKg20/30Arka 10 kgImporti
RrushKg100/120Arka 5 kgImporti
BrokoliKg40/60Thes 10 kgVendi
PatateKg30/40Thes 15 kgVendi
FiqKg100/150Arka 5 kgVendi
Kivikg120/140Arka 8 kgVendi
Qepe e njomeKg80/100Thes 12 kgVendi
Panxharkg30/40Arka 10 kgVendi

TREGU I SHITJES ME SHUMICË LUSHNJE

Zhvillon veprimtarinë e tij pa ndërprerje në të gjithë ditët e javës. Furnizimi i magazinave kryhet çdo ditë. Hyrja e tregtarëve dhe fermerëve  fillon në orën 11:00 ndërsa shitblerja në orën 14:00.

ADRESA

Lagj. 18 Tetori, rruga “Neim Kuçi” Lushnje.

Të dhëna

Objekti i aktivitetit: Dhënie me qera të ambienteve për tregtim. Magazina dhe vende me qëllim tregtimin e produkteve bujqësore kryesisht fruta-perime.

Shoqëria aksionare: 100% e aksioneve Këshilli Bashkiak Lushnje

Kapitali: 12.000.000,00
Numri i aksioneve: 12.000,00
Viti i ndërtimit: 2003, donacion nga Banka Botërore
Produktet që tregtohen: fruta, perime
Sipërfaqja: 35.000m2
Hapësira parkimi: 10.000m2
4 kapanonë të mbuluar me 80 vende tregtimi
14 magazina tregtimi
1 fast-food, lokal
Zyrat e administratës
Strukturë administrative e përbërë prej 37 punonjësish
Këshilli Mbikëqyrës 7 anëtarë

NrProduktiCmimi per Kg
1Domate25 Lek/kg
2Kastravec30 Lek/kg
3Spec jeshil/ i kuq60 Lek/kg
4Lule laker90 Lek/kg
5Brokoli140 Lek/kg
6Qepe e kuqe 40 Lek/kg
7Qepe e bardhe25 Lek/kg
8Qepe e njome10 Lek/kg
9Hudhra te njoma120 Lek/kg
10Ullinj180 Lek/kg
11Patate30 Lek/kg
12Patellxhan60 Lek/kg
13Kunguj te njome50 Lek/kg
14Bizele80 Lek/kg
15Laker25 Lek/kg
16Karrota50 Lek/kg
17Sallate 10 Lek/kg
18Spinaq40 Lek/kg
19Pazia50 Lek/kg
20Bishtaja50 Lek/kg
21Fasule e bardhe160 Lek/kg
22Portokall140 Lek/kg
23Kimca100 Lek/kg
24Molle jeshile120 Lek/kg
25Molle e kuqe120 Lek/kg
26Molle e verdhe110 Lek/kg
27Shega50 Lek/kg
28Banane160 Lek/kg
29Rrush70 Lek/kg
30Dardhe140 Lek/kg
31Kivi150 Lek/kg
32Limon220 Lek/kg
33Pjeper50 Lek/kg
34Shalqi150 Lek/kg
35Fik30 Lek/kg
36Pjeshka90 Lek/kg
37Arra450 Lek/kg
38Kumbulla60 Lek/kg
39Hurma50 Lek/kg
40Ftonj200 Lek/kg

TREGU I SHITJES ME SHUMICË SHKODËR

Zhvillon veprimtarinë e tij pa ndërprerje në të gjithë ditët e javës. Furnizimi i magazinave kryhet çdo ditë

ADRESA

Dobrac, Rr. Shkoder-Hani Hotit, Shkoder

Të dhëna

Objekti i aktivitetit: Dhënie me qera të ambienteve për tregtim

Shoqëri Aksionare: Ministria e Zhvillimit Ekonomik 67,21% / Bashkia Shkodër 32,78 %

Kapitali: 151.002.000,00 lek
Numri i aksioneve: 151.002,00
Viti i ndërtimit: 2004
Produktet që tregtohen: fruta, perime
Sipërfaqja: 33 000 m 2
Qarkullimi: 14 700 ton
Hapësira e parkimit: 4 000 m 2
22 magazina
64 pika për shitjet ditore
1 zyrë/bankë
1 Fast-food, lokal
1 qendër mjekësore

Zhvillime nga Tregjet Bujqësore

STATISTIKAT E IMPORT/EXPORT TË PRODUKTEVE BUJQËSORE

PRODUKTET E IMPORTUARA TETOR-NËNTOR-DHJETOR 2016
ProduktiNjësia MatëseSasiaVlera/mln lekë
DomateTon22114
QepëTon1852107
PortokalleTon1884106
MollëTon60653
RrushTon2301185
KiviTon37830
IMPORTI I PRODUKTEVE BUJQËSORE 2016/MLN LEKË
PeriudhaVitiVlera/Mln Lekë
Tremujori 120166727
Tremujori 220167045
Tremujori 320166699
Tremujori 420166709
INDEKSI I ÇMIMEVE TË KONSUMIT PËR PRODUKTET BUJQËSORE 2016
Fruta
PeriudhaVitiIÇKDif. Tremujori paraardhës
Tremujori 12016114.315.6
Tremujori 22016124.819.2
Tremujori 32016118.5-5.1
Tremujori 42016106.3-10.3
Perime
PeriudhaVitiIÇKDif. Tremujori paraardhës
Tremujori 12016127.532.4
Tremujori 22016105.6-17.1
Tremujori 32016101-4.4
Tremujori 42016106.25.1
Burimi: INSTAT