Nga 5 marsi, Tatimet nisin trajnimin e bizneseve të vogla që përfshihen në skemën e TVSH-së pas 1 prillit! Publikohet kalendari me datat dhe vendet

Para nisjes së procesit të përfshirjes së biznesit të vogël në skemën e TVSH-së, tatimet do të zhvillojnë një proces trajnimi. Duke nisur nga data 5 Mars, Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, fton të gjithë bizneset e vogla, përfaqësuesit e tyre, si dhe personat e interesuar, të cilët  do të përfshihen për herë të parë në skemën e TVSH-së, të … Vazhdoni me leximin e Nga 5 marsi, Tatimet nisin trajnimin e bizneseve të vogla që përfshihen në skemën e TVSH-së pas 1 prillit! Publikohet kalendari me datat dhe vendet