Skip to main content

Ivi Kaso për “60 minuta”: Ndryshimi i sistemit elektoral dhe qeveria kujdestare ende nuk janë diskutuar. Numërimi elektronik mund të bëhet që zgjedhjet e ardhshme, nëse ka vullnet politik.

Të Tjera