Skip to main content

S&P500
2501.17
+4.51
+0.18%
 
NASDAQ Composite
6397.43
+26.835
+0.4212%
 
FTSE 100
7285.74
-15.55
-0.21%
 
DAX
12605.2
+10.39
+0.08%
 
NYSE COMPOSITE
12138.4
-3.173
-0.026%
 
Daimler AG
66.74
+0.04
+0.06%
 
ATHENS INDEX COMPOS
740.37
-2.12
-0.29%
 
BIST ISTANBUL
94147.2
+1241.43
+1.34%
 
Alphabet Inc
927.3
+6.33
+0.69%
 
Apple Inc
152.58
+2.03
+1.35%
 
EUR/USD
1.181
-0.004
-0.3225%
 
GBP/USD
1.346
-0.001
-0.0468%
 
CHF/USD
1.032
-0.002
-0.1741%
 
JPY/USD
112.293
+0.581
+0.5201%
 
AUD/USD
0.789
-0.004
-0.5547%
 
CAD/USD
0.81
+0.003
+0.3592%
 
S&P500
2501.17
+4.51
+0.18%
 
NASDAQ Composite
6397.43
+26.835
+0.4212%
 
FTSE 100
7285.74
-15.55
-0.21%
 
DAX
12605.2
+10.39
+0.08%
 
NYSE COMPOSITE
12138.4
-3.173
-0.026%
 
Daimler AG
66.74
+0.04
+0.06%
 
ATHENS INDEX COMPOS
740.37
-2.12
-0.29%
 
BIST ISTANBUL
94147.2
+1241.43
+1.34%
 
Alphabet Inc
927.3
+6.33
+0.69%
 
Apple Inc
152.58
+2.03
+1.35%
 
EUR/USD
1.181
-0.004
-0.3225%
 
GBP/USD
1.346
-0.001
-0.0468%
 
CHF/USD
1.032
-0.002
-0.1741%
 
JPY/USD
112.293
+0.581
+0.5201%
 
AUD/USD
0.789
-0.004
-0.5547%
 
CAD/USD
0.81
+0.003
+0.3592%
 


Analiza

Analiza

Profil

SCANFOREX
KURSET E KEMBIMIT VALUTOR
EUR/ALL133.50 – 134.00
USD/ALL112.60 – 113.30
GBP/ALL152.00 – 153.50
AUD/ALL89.40 – 90.20
CAD/ALL91.00 – 92.20
CHF/ALL116.20 – 117.00
NAFTASOT
ÇMIMI I NAFTES SOT NE TREGUN E SHUMICES
145.27
1.02%
LEK/LITER
RRITJE

LIVE

SCAN TV LIVE

Tregu Agroushqimor Tiranë

Çmimet e shitjes me shumicë

Tregu Fruta-Perime Lushnje

Çmimet e shitjes me shumicë

Tregu Fruta-Perime Shkodër

Çmimet e shitjes me shumicë

Në “ethet” e shitblerjeve

Ja bankat që priten të largohen nga Shqipëria dhe ato që do të zgjerohen