Skip to main content

“Plazh i lirë”- Policia liron rreth 8000 m2 hapësirë publike dhe sekuestrohen  500 çadra e shezlongë. Procedohen penalisht 5 përfaqësues subjektesh dhe 2 drejtorë (VIDEO)

Të Tjera