Skip to main content

Cilat ishin dhe kur u hapën bankat e para moderne në Shqipëri? Nga ‘Ziraat Bank’ e ‘Societa Commerciale D’Oriente” te ‘bankat ushtarake’ të viteve 1916-1918

Të Tjera